UKRASNE DRVENE MASKE ZA RADIJATORE

U suradnji sa stolaskim obrtom koji proizvodi ove ukrasne maske za radijatore, možemo vam ponuditi atraktivan proizvod visoke kvalitete kojim ćete oplemeniti vaš dom i obogatiti neiskorišteni prostor oko radijatora. Vaši stari radijatori, dobit će posve novi značaj i uklopit će se u postojeći interijer kao njegov nerazdvojni dio. Mogućnost izrade dodatanih elementa kao što su police, ladice, ogledala, sušilica i slično, ne samo da mogu obogatiti, do sad neiskorišteni prostor, već i funkcionalno unaprijediti cijelu izvedbu.


Izbor vrste i boje premaza, kao i kombinacija materijala, osigurat će uklapanje u kompoziciju novog dijela sa postojećim namještajem, a dati će i osobnu notu svakome pojedinom komadu, kao što to i dolikuje unikatnoj ručnoj izvedbi.

 

EFIKASNIJE KORIŠTENJE POSTOJEĆIH RADIJATORA

Ovi ukrasni elementi za radijatore, dizajnirani su na takav način da maksimalno unaprijede distribuciju topline u prostoriji, što sa jedne strane povećava komfor uz ekonomičnije korištenje energije, a sa druge smanjuje onečišćenja zidova iznad i skupljanje prašine ispod radijatora.

 

ZAŠTITA OD OPEKLINA

U praksi se pokazalo kako ukrasne maske za radijatore mogu pružiti efikasnu zaštitu od neugodnih dodira djece i kućnih ljubimaca sa vrućim površinama 

 

 

INDIVIDUALNO SAVJETOVANJE

Proizvodnja ukrasnih maski vrši se po naruđbi i zahtjevima svakog pojedinog kupca. To podrazumijeva individualni pristup i planiranje svakog posla posebno, kako bi zajednički pronašli upravo ono rješenje kojemu ćete se najviše radovati još dugo vremena nakon naruđbe.

 

OBRADA NARUĐBE

Naša služba za rad sa korisnicima, na raspolaganju je 6 dana u tjednu preko direktne telefonske veze u toku radnog vremena, a sve ostalo vrijeme preko forme na našim web stranicama. Najčešće se svi projekti obrađuju u toku sedmice, a izvedbe sa montažama u toku mjesec dana, nakon razriješenja svih tehničkih i komercijalnih detalja.